Personal trainer ja ravintovalmentaja Marja Härmälä

Terveyden edistämisen asiantuntija – kokonaisvaltaista hyvinvointia Turun alueella

Olen tehnyt urani terveydenhuollossa hoitotyön lehtorina, sairaanhoitajana ja terveydenhoitajana. Melko luonnollinen siirtymä opettajan työstä uusille urille oli kouluttautua Personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi. Joitakin vuosia sitten valmistuin myös työnohjaajaksi ja työyhteisökouluttajaksi. Itselleni on tärkeää olla mukana vaikuttamassa omalta osaltani väestön ja yksittäisen ihmisen hyvinvointiin, myös sinun hyvinvointiisi, antamalla asiantuntijuuteni sinun terveytesi hyväksi. Arvostan hyvän toimintakyvyn tuottamaa elämänlaatua ja toiminnallista vapautta toteuttaa omia toiveitaan ja haaveitaan elämässä. Ota yhteyttä, kun kaipaat ravintovalmennusta ja personal training -palveluja Turussa ja lähialueella!

Hyödynnän terveyden edistämisen teorioita valmennuksessani

Terveyden edistäminen on ollut pääasiallinen asiantuntijuusalueeni opettajan työssä. Personal trainerina ja ravintovalmentajana tuon terveyden edistämisen ajankohtaisimman tiedon käytäntöön. Opetan ja ohjaan asiakkaitani yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti kaikissa terveyttä edistävissä toiminnoissa. Elämäntavoilla, liikunnalla, ravinnolla, riittävällä levolla ja mielen virkeydellä jokainen ihminen vaikuttaa merkittävästi omaan hyvinvointiinsa, elämänlaatuunsa, terveenä säilymiseen sekä arjessa jaksamiseen kaiken kaikkiaan.

Monipuolinen liikuntataustani tukee myös Sinua

Omassa elämässäni liikunnalla on ollut oma tärkeä roolinsa, puutarhanhoitoa unohtamatta. Lapsuudesta saakka olen harrastanut hiihtoa, luistelua, laskettelua, pesäpalloa, sulkapalloa sekä ratsastusta maalaisympäristössä ilman satulaa. Työhevosen hoito, työnteko ja ratsastaminen olivat minulle ominta. Myöhemmin tuli ohjelmaani kuntosaliliikunta ja golf, joita olen harrastanut nyt jo vuosia. Monipuolinen liikuntataustani toimii eduksesi myös kuntovalmennuksessani.

Miten terveyteen ja toimintakykyyn voi vaikuttaa?

On monia asioita, joilla omaan terveyteen ja toimintakykyyn voi vaikuttaa. Suorituskyvyn paraneminen, lihasvoiman lisääntyminen, koordinaation ja tasapainon paraneminen, liikkuvuuden lisääntyminen, kehon kiinteytyminen, painonhallinta tai ryhdin kohentuminen eivät ole iästä kiinni eikä ikä ole kehittymisen esteenä.

Ota yhteyttä – ohjaan ja valmennan kohti parempaa oloa!

Usein mietityttää, miten pitäisi liikkua, jotta siitä olisi hyötyä ja miten osaisi toimia oikein ja turvallisesti. Juuri tällaiseen tilanteeseen haluan antaa apuni ja tukeni niin, että tulosta syntyy ja kunto kohenee. Ohjaan sinua liikunnan iloon, vahvaan fyysiseen ja henkiseen itseen, iloiseen arkeen ja toimeliaaseen tulevaisuuteen. Olen valmis tekemään terveytesi ja hyvinvointisi eteen työtä, koska arvostan hyvän toimintakyvyn tuottamaa elämänlaatua ja toiminnallista vapautta toteuttaa omia toiveitaan ja haaveitaan elämässä.

Toimin Turussa ja sen lähikunnissa, kuten Kaarinassa, Liedossa, Ruskolla, Maskussa, Nousiaisissa ja Naantalissa. Annan mielelläni lisätietoa palveluistani – ota yhteyttä »

Tarjolla hyvinvointivalmennusta juuri sinulle! Mieli ja Voima - löydä avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 4Jaa
Marja Härmälä

Koulutustaustani

  • Personal trainer, Trainer4You
  • Ravintovalmentaja, Trainer4You
  • Työnohjaaja ja työyhteisö­kouluttaja, STOry
  • Terveydenhoitaja, RN, TtL